Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a számitógépemet...

Hogyan tudnám a számitógépemet lefrisstiteni? ( a többi lent)

Figyelt kérdés
a windows 10-nél ha jól tudom amikor jön egy frissités akkor a nem csak leállitom a gépet ha le szeretném hanem azt irja hogy frissités és leállitás. de amikor én állitom le akkor csak leállit nem frissit viszont mivel régi képernyövel rendelkezem az hogy nem frissit azt eredményezi hogy amikor bekapcsolom a számitogépet elmegy akép és csak ha ujrainditom akkor fog utánna müködni a képernyö, de régebben amikor még a frissités nem volt itt akkor még tökéletesen müködött. arra akarok kitérni hogy tudnátok-e segiteni hol tudom lefrisstiteni? segitségeteket elöre is köszönöm.

2018. ápr. 15. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Fura, nálam akkor is telepíti a letöltött frissítéseket, ha csak simán leállítom, vagy újraindítom. Lehet nincs is frissítés, amikor nem csinálja. Kattints jobb gombbal a tálcán a windows logóra, ha van olyan opció, hogy frissítés és leállítás, akkor van letöltött frissítés, válaszd ki azt, akkor biztosan frissíteni fog.
2018. ápr. 15. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs, az kimaradt, hogy a Leállítás vagy kijelentkezés opciónál keresd.
2018. ápr. 15. 13:15
 3/7 A kérdező kommentje:
elösször is köszönöm hogy segitesz.ahogy nézem voltak helyesirási hibáim még magam is nehezen olvastam el.sajnálom a helyesirási hibákat csak nagyon siettem. arra szeretnék kitérni hogy, nekem is azt irja hogy frissités és leállitás de ha erre rá megyek nem frissit valamiért pedig van frisités.valoszinü ez az oka az érdekes elindulésénak.tehát nem tudtam lefrisiteni.szerencsére valami csoda folytán most már jól indul el de frissiteni nem sikerült
2018. ápr. 15. 21:30
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi segitségedet is,de ha esetleg nem jelentene problémát tudnál valami más modott a frissitésre?+
2018. ápr. 15. 21:38
 5/7 anonim válasza:
Szjamija az lehet a probléma, hogy probléma
2018. ápr. 16. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Firssítési problémák elhárításában segítségedre lehet a Windows frissítési hibaelhártó.

[link]

2018. ápr. 16. 14:40
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget
2018. ápr. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!