Aliexpressről power bank?
Szeretnék venni, egy power bankot. Azért szeretném aliról, mert ott sokféle van, jó áron.
Az lenne a kérésem, hogy aki vett már, az leírná e a véleményét, illetve azt, hogy milyet vett.
Kérlek, akinek nincs tapasztalata, nem használt még, akkor ne írjon. Köszönöm.
Ne vegyél ismeretlent, akkor se ha sok pozitív értékelése van. Az emberek nagy része amint megkapja amit rendelt már nyomja is a 4-5 csillagot az eladónak. Néhányan esetleg kipróbálják, hogy működik-e, de szinte senki se pár hetes tesztelés után ad értékelést, azaz nem tudhatod, hogy valójában akkora-e a kapacitása, mint amennyivel hirdetik.
Ha biztosra akarsz menni vegyél Xiaomit, Blitzwolfot, stb. ismertebb kínai márkát.
napelemeset vettem, működik ahogy a leírásban, nem méricskéltem a kapacitást.
ma van 11.11 akció és gondolkodtam egy 100% kijelzősön ami kb 9usd volt 10000mAh-s, meg merném venni, mert nem megyek se sivatagba, se erdőbe, se hosszú buszútra, hogy ettől függjön az életem :)
igaz amit az első ír, hogy rögtön használat és kipróba nélkül visszajeleznek, de olvasd el a képes visszajelzéseket, abból jobban látni a termékképet.
én eleve nem várok sokat, kínai, ocsó', és ennyi. működjön és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!