Miért nem fogadja el a paypal a k&h kártyámat?
Figyelt kérdés
Paypalra regisztráltam, és szerettem volna csatolni a bankkártyámat tehát (Link Card)ra kattintva elkezdtem begépelni a kártyám adatait és azt írja hogy elutasítva, egy maestro kártyáról van szó !2018. okt. 18. 12:53
1/7 anonim válasza:
Esélyes, hogy azért mert nem frissítetted személyesen a bankfiókban az adattörvényes cuccot. És azt hiszem mos volt a határideje a türelmi időnek.
2/7 A kérdező kommentje:
pedg megtörtént és mégsem, hallottam én egyszer egy olyant hogy paypal meg a kh nem nagyon állnak össze. ez valós lenne ?
2018. okt. 18. 12:59
3/7 anonim válasza:
A Paypal súgója szerint:
"What credit cards can I use with PayPal?
You can use Visa, MasterCard, Discover, or American Express cards that have a registered billing address to make PayPal payments."
Maestro nem szerepel közte.
És bár itt írnak ennek a lehetőségéről:
és itt szerepel a Maestro kártya:
de az alábbi topikban kétséges a támogatottságról való visszajelzés:
Javaslom vedd fel:
* a K&H-val és
* a Paypal-lal
a kapcsolatot és érdeklődd meg tőlük, az a biztos.
4/7 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy csak a dombornyomott kártyákat fogadják, javítsatok ki, ha tévedek.
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Csak dombornyomott kártyákkal működik, illetve nekem az OTP-s webkártyával van összekötve.
7/7 anonim válasza:
Honnan jött nektek ez a baromság?? Maestro is teljesen jó, nekem is azzal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!