Egy cosplayt szeretnék rendelni aliexpressről, tudnátok segíteni? (többi lent)
Most regisztráltam és eddig még nem rendeltem ilyen oldalakról. Ez az a cp amit kinéztem : [link]
Jó visszeajelzései vannak, tehát így megbízható?
És a banki átutalás menete az, hogy megy? Plusszba még kell fizetni az utalásért?
Ha megrendelem az oldal kijelzi a teljes összeget amit fizetni kell?
Eseleg le tudnátok írni ennek az oldanak a rendelési menetét teendőit?
Köszi ^^
Jó visszeajelzései vannak, tehát így megbízható? -> Valószínűleg igen.
És a banki átutalás menete az, hogy megy? Plusszba még kell fizetni az utalásért? -> A banki átutalás (Kínába) az egyik legdrágább módszer, amit ki lehet találni. Bankkártyával fizess, az a legtöbb banknál ingyen van.
Ha megrendelem az oldal kijelzi a teljes összeget amit fizetni kell?-> A magyar államnak fizetned kell még 27% ÁFÁT-t, a csomag kézhezvétele előtt. Erről levélben fognak majd tájékoztatni. Továbbá választhatsz gyorspostát is, ami szintén nincs ingyen, de ha ezt választod, akkor az oldal kijelzi ennek az árát. (A magyar ÁFÁT-t viszont nem.)
Aliexpress kezdőknek:
Nem tudhatjuk, hogy hányszor bukik meg a vámon. De alapfelállásban kell áfát ÉS vámot is fizetni.
Ha véletlenül átjön anélkül, akkor hurrá, de ne ezzel számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!