Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Telenornál vagyok mobil internet előfizető , otthoni mobil internettem van és wifi routerben nasználom a simkártyát de van egy samsung galaxy tab a 2016 os 10colos tabom amibe beszeretném tenni a simet amkt helyesen be is rakok jól de a tablet nem akkarja felismerni a sim et , ha visszarakom a routerbe ott műkődik van hálozat is de a tabon nincs nem ismeri fel.

Fél évig kb csak a wifi routerbe használtam a simet mert asztali számitogép az ahova usb ról van rá csatlakoztatva , a tabon eddig csak wifiről csatlakoztam a netre , de a szolgáltatot szerettem volna felhívni tabról ugyanis csak így tudnának jelszó nélkül segíteni vagy hozzáférni az előfizetésemhez az ügyfélszolgálaton ha sim is bevan helyezbe helyezve vagy telefonba vagy tabletben.

Azt nem hisszem hogy a simem lenne rossz mert ha a routerben műkődik akkor a tab mértnem akkarja felismerni es a 4g hálozatoto beadni ? Valakinek őtlete van mit ptóbalhatnék még meg ?

2018. nov. 2. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:
A tab nem független szerintem.
2018. nov. 2. 23:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Telenoros , kb 2 honapja braktam a tab ba a símet és ment a 4g de most eccerűen ha berakom jól a sím foglalatba azt írha nincs szolgáltatás és rakjam be a sím kártyát míkőzben benne van.
2018. nov. 2. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!