Mit tegyek hogy újra működjön?
Szóval az elmúlt nappokban letöltötem egy filet ami virusos volt de szerencsémre az egyik virus elenni programom le törölte. Amikor úgymond el indult a virus el keztet telepiteni alkalmazásokat. Gyorsan be léptem a Task Managerbe és voltak ott hátérbe futó alkalmazások aminek ellégé fura nevük volt igy párt tölrötem és végül ki derült hogy olyan filekat is töröltem ami nem virus volt. Tudom felelődlenség volt de kb olyan összi vissza 8 8-10 filet töröltem.
Szóval most nem müködik a hang a gépnek vagy a windows kereső vagy ha egy alkalmazás tulajdonságait akkarom meg nézni akkor azt se hozza be. Mit tegyek hogy újra müködjenek de nem akkarom a Windowst újra telepiteni.
"dee ha jobb clickelek és akkor ott van egy OPen file location és onnan toröltem"
Semmi ilyesmi nincs ott jobb gombra. Legalábbis XP feladatkezelőben.
De nem árultad el miféle rendszert használsz a kristálygömböm meg nincs bekapcsolva. De azért köszönöm hogy feltettél itt egy kérdést...
Telepítsd újra a hangeszközöd driverét az vissza fogja tenni a szükséges file-okat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!