Mi BAJA lehet? (lent)
Figyelt kérdés
digitális f.gépemnek. töltövel lehet tölteni nem elemes. lemerült.bedugtam töltöre bekapcsoltam,aztán kikapcsolt.hagytam tölteni de néha be be kapcsoltam vna a gépet olyan 15perc után. de semmi. csak bevillant fehér kép a képernyőn,vagy maradt az a fehér ott. mi baja lehetett? vmit rosszul csináltam? ráadásul a töltő meg a gép is félóra után forró:S mit tegyek megkell csinálnom mielőtt a szüleim rájönnek. HELP ME2010. jún. 23. 13:46
1/4 Réti bubuzér válasza:
Fordítva raktad bele az elemet
2/4 anonim válasza:
Az enyémet be sem szabad kapcsolni,ha töltődik.Sőt szerintem be sem lehet.
Szerintem húzd ki a töltőről,aztán úgy próbáld ki,hogy jó-e..aztán ha nem jó..akk próbáld kivenni az aksiját,aztán meg tedd vissza..nekem mindig lefagy,akkor ezeket csinálom vele:) és bejöN:D:P:)
De ha nem jönnek be a tippek,akkor szerviz..az meg $$zséé$$
3/4 A kérdező kommentje:
ahj ezt mindet megcsináltam.:S de nem tudtam h töltés közben nem szabad piszkálni.én vagy 50szer ki-be kapcsoltam:S jajj. am mennyi ideig kell töltődnie?? én kb 1 félórát hagytam neki vagy háromnegyedet.és már ment napok óta. nem lehet h tisztességesen felkell tölteni?mert azért nem kapcsol be mert félóra nem elég neki?
2010. jún. 23. 18:47
4/4 A kérdező kommentje:
ezegy 50.ezer ftos gép. mennyi lesz ennek a szervize?:S
2010. jún. 23. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!