Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Különféle kapcsolásokat...

Különféle kapcsolásokat bemutató áramkör legegyszerűbb összeállításához milyen komponenseket érdemes rendelni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Vannak cégek, melyek tanulók számára készítenek elektronikai eszközöket, komponenseket, amelyekből áramkör gyorsan állítható össze.

Elenco ilyen, szerintem meglehetősen drága, inkább eBay-ről vagy AliExpress-ről szeretnék rendelni, mert olcsóbb.

Lehetőleg forrasztás nélkül, csavarokkal összeállítható áramkör érdekelne, melyen be lehetne mutatni a soros - és párhuzamos kapcsolást is, elemről menne, be lehetne kötni ledet, csengőt, kapcsolót stb... Tudtok linkelni ilyeneket?

Hasonlóra gondolok, mint amin iskolában diákoknak fizika

órán bemutatták a kétféle kapcsolás eltérő működését.

Na jó ha a komponenseket forrasztani kell olyan is jó, de csengő, kapcsoló stb legyenek beköthetőek csavarokkal pl.

Ilyen készlet érdekelne.

"Educational electronic kit" meg "educational electronic lab" szavakkal próbáltam keresni, de mivel nem értek hozzá, nem tudom melyik lenne a megfelelő.

2018. szept. 21. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt sok mindent találsz..

[link]

Dugdosós próbapanel, különböző nagyságban, hozzá tű végő vezeték, alul találsz egy kezdő alkatrészkészeletet.

LED, kapcsoló, nyomógomb.

Kell persze valamiféle tápegység, akku. elem akármi..

Tovább bogarászva vannak egyszerű kitek, alkatrészek.

2018. szept. 21. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ilyet ebay-ről vagy Aliexpress-ről is tudsz linkelni?

2018. szept. 21. 18:53
 3/4 Szirty ***** válasza:
Úgy keresd hogy prototype board, találni fogsz forraszthatót, meg dugdoshatót is.
2018. szept. 21. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Tessék: [link]
2018. szept. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!