Van közöttetek drónos?
Sziasztok, vásárlás előtt állok és véleményt szeretnék kérni :)
melyik a legjobb drón amit maximálisan 40-50.000ft ért be tudnék szerezni?
Ali ról rendeltem 1x 20.000ft ért egy kínai JRC márkát ami sajnos nagyon nem hozta a minimálisan elvárható szintet , persze nyilván tudom hogy mit várhatok egy olyantól de hátha van valaki aki ilyen árfekvésben kifejezetten jó drónt tud ajánlani.
Egyenlőre amit kinéztem az a DJI Tello 47.000ft ért van esetleg gearbest vagy alin jobb opció ennél?
nem FPV verseny drónnak lesz hanem csak havi 1x jó videót készíteni és emiatt nem is szeretnék spark , air , pro -t venni.
A hatótávja elég gyenge, a videókép hamar elkezd akadozni, akkuidő kevés.
JRC-k is jó drónok, nekem van kettő is, de az egy kezdő drón.
Úgy érzem már eldöntötted.
Túl olcsót nem érdemes választani mert hamar tönkremegy. A Tello a te esetedben jó lehet.
Én mondjuk racer párti vagyok, rajta az akciókamerával.
A Telloval nagyon komoly felvételeket nem fogsz tudni csinálni. Viszont 300€-ig semmilyen drónnal. Kb így látom a drónhelyzetet:
10€-300€-ig: játék (vagy más szórakozásra való drón, pl racer). Ha racert akarsz, 300€-ból már egy jót össze lehet hozni, és az építés is élmény.
De a kamerás drónok 300€-ig racernak nem jók, a felvétel minősége meg kb semmit nem ér. Ha kamerást akarsz, akkor használt Phantom 3 Standard (de sokkal jobb az Advanced), Phandom 4, jobb az Advanced vagy Pro, Spark (mondtad, hogy Sparkban nem gondolkodsz, pedig igencsak jó választás lehet), Mavic Air/Pro/2/Zoom.
Ezeken kívül a legtöbb drón 300€ alatt játék-drón. Viszont egy 12€-s JJRC H8 Mini, vagy egy Furibee F36, esetleg egy nagyobb Syma X5C, vagy JJRC H31 ugyanolyan szórakoztató, mint egy 8-10x annyira drága Hubsan. Szóval játékdrónért a legtöbb pénz, amit érdemes adni: 30€. A 160€-s Carrera se lesz semmivel jobb. Ha racert akarsz, akkor kicsit a zsebedbe kell nyúlni, és FPV-vel, távval 200-300€-ból összehozható egy. Ha kamerásat akarsz, akkor a gimbal elengedhetetlen a jó felvételekhez, szóval megint 300+€ amit költened kell rá.
A Tello egy egyedi eset. Családi képek készítésére jó lehet. Ha már úgy döntesz, hogy azt veszed, csakis távirányítóval venném. Úgy vezethető normálisan, és gyorsabb (van sport mód). De ha veszel drónt, úgyis elkap a gépszíj, és többet, majd többet fogsz bele áldozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!