Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Töltőáram ellenőrzése, hogyan?

Töltőáram ellenőrzése, hogyan?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy mekkora töltést ad le a feszültségszabályzó az akkumulátor felé? Hova kell érinteni a multiméter vezetékeit és mire kell állítani?

2018. szept. 2. 08:00
1 2
 11/13 Bubuka508 ***** válasza:
Erre utaltam lényegében én is, csak más szavakkal. Nem véletlenül nincs az autó műszerfalán erre a célra a töltésjelző lámpán kívül más jelzőkészülék. Különben sem szabad az autó belsejét túlműszerezni, a leolvasásuk a vezetéstől vonná el a figyelmet. Beavatkozni meg - jelen esetben - az ember úgysem tud a dolgokba.
2018. szept. 2. 11:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Ehhez a kérdéshez szükséges az a tudás, amivel nem rendelkezel.

Ez nem csupán ott sántít hogy megmérnéd de valaki írja le hogy kell.

Egy kollégám is úgy gondolta hogy ő majd megmér mindent.

Meg is állapította hogy miket kell cserélni, megvette, belerakta. Nem jó, még pénzköltés és szerelés, nem jó.

Végül szerelőhöz vitte, aki egy kontaktos csatlakozást javított neki, így fölösleges pénzkidobás volt az egész barkácsolása.

2018. szept. 2. 11:26
 13/13 Bubuka508 ***** válasza:
Igen, még szakemberrel is előfordul, hogy bizonyos hibák - legalábbis első körben - félrevezetik. Emiatt nem érdemes önjelölt műszerészeknek elkezdeniük bütykölni. Azonkívül egy beleavatkozásnak más következményei is lehetnek, ha a tájékozatlan ember nem ismeri kellő szinten az összefüggéseket a dolgok között. Magyarán: előfordulhat, hogy egy problémát - látszólag - megszüntetsz, de helyette csinálsz legalább két újabbat.
2018. szept. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!