Kindle paperwhite III e book olvasónak mennyi az üzemideje két töltés között?
Figyelt kérdés
Most rendeltem meg, papír alapon olvastam eddig, de muszáj vagyok beruházni. Eddig tartottam tőle, első kütyü lesz. Érdekel, hogy milyen időközönként szoktátok tölteni.2018. aug. 29. 22:04
2/6 A kérdező kommentje:
azta... napi hány órával?
2018. aug. 29. 22:19
3/6 anonim válasza:
Furcsa, de akkor is, ha szinte egész nap olvasok, meg akkor is, ha áll a polcon, és hetekig hozzá sem nyúltam. Mondjuk én a világítást nem használom benne, valószínű, hogy az gyorsabban lemeríti.
4/6 A kérdező kommentje:
Én nekem wifivel világítással nem bírja szerintem 1 hétig. :(
2018. szept. 10. 17:03
5/6 anonim válasza:
De minek benne folyamatosan a wifi? Az csak addig kell, amíg töltesz rá valamit. Alapból mindig bekapcsolom a repülő üzemmódot. Meg a szemnek is sokkal kellemesebb, ha nem magán a készüléken kapcsolod be a világítást, hanem lámpa alatt olvasol. Amúgy is kékes fénye van, mint a telefonoknak, pont a természetes könyvszerű kép látja kárát. Ennyivel tableten is olvashatsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen közben rájöttem a Repcsi üzemmódra. Barátnőm alszik én pedig estére szeretek olvasni, oda meg általában kell sajnos. Mondjuk szerintem meg így sincs semmi köze a tablethez, de ez a te véleményed. :)
2018. szept. 16. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!