Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki szeretném cserélni a...

Ki szeretném cserélni a halogén (H4) izzót LED-es izzora akkor ahhoz kell valamit változtatni a lámpán vagy ez az egybe bele passzol?

Figyelt kérdés

2018. aug. 9. 03:22
1 2
 11/17 Wadmalac ***** válasza:

Ezért mondom, hogy ez kevésbé nyelvtani kérdés, mint inkább személyes érzékenységi szabatos megnevezés választásában.

Gondolom az AEG sem indít azonnal szerzői jogi pert, amint egy amerikai véletlenül lehooverezi a porszívóját. :)

2018. aug. 9. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:

#6 nem igényesség, hanem beképzelt sznobizmus.

Ha neked nem tetszik, hogy van aki égőnek mondja a volframszálas izzót, a kompakt gázkisüléses fényforrást (nem írok fénycsövet, mert megszülsz), és a LED fényforrásokat egyaránt, akkor ne olvasd!

Tudod, a nyelv az, amit a nép beszél, nem pedig az, amit egy ilyen fotelbölcsész szeretne hogy a nyelv legyen.

2018. aug. 9. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:

jav: megszólsz akart lenni a megszülsz, csak az ilyen vadbarom okoskodóktól mindig sík ideg leszek.

Remélem nem tanár vagy, mert akkor egész generációkat nyomopríthatnál meg a hülyeségeddel

2018. aug. 9. 14:22
 14/17 anonim ***** válasza:

"Tudod, a nyelv az, amit a nép beszél..."

Valahogy így gondolkodhatnak azok is, akik felteszik itt a kérdéseiket, néha olyan primitív írással, hogy az már fáj.

Persze, mert életükben nem sok könyvet láthattak belülről, úgy nehéz is.

Engem egy életre "megnyomorított", hogy valamikor könyveken nőttem fel, ezért nem bírom a primitívséget.

Van ugyanakkor rengeteg igénytelen ember, ők inkább megdumálják ezeket a dolgokat, pedig csak önmagukat leplezik le, hogy műveletlenek, ezért nem irritálja őket a hülyeség.

Kicsit szánalmas is, de ez van.

2018. aug. 9. 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:

A te önmagadtól elszállt beképzeltséged a szánalmas.

Olvastam én is épp eleget. Nem csak a kötelezőket, hanem a saját örömömre is.

Középiskolás koromra már a közel 100 Jókai regényből vagy 40 megvolt, azért csak ennyi, mert rengeteg élvezhetetlen fércműve van, amelyeknek a megírásakor csak a megélhetés motiválta.

Hat éves koromtól már magamnak olvastam Benedek Elek népmeséit, később Móra Ferencet, Verne-t, és megszámlálhatatlan ifjúsági irodalmat.

Bár nincs sok helyem, de azért 500 körüli papír alapú könyvem ma is van, az e-könyv olvasón lévő könyvek számát nem is tudom.

Szóval ne legyél annyira nagyra az olvasásoddal, más is olvas, nem csak te!

2018. aug. 9. 19:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg, akkor te csak egy troll vagy, aki kényszeresen trollkodik.

Nehezedre esett volna szó nélkül hagyni az írásom? Igazad van, nyilvános fórum, miért ne dumálhatnál bele te is? Ja, de akkor nekem is szabad véleményt formálni, kispajtás.

2018. aug. 9. 19:15
 17/17 Wadmalac ***** válasza:
Izé, megér ennyi vitát egy LED égő? Ez kicsit égő. :D
2018. aug. 10. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!