Biztosítékot cserélni, de hogyan?
Kérdezőnek talán az a problémája, hogy nem tudja leakasztani a sínről. Alul vannak a pöckök, amit csavarhúzóval lefelé kell feszíteni. Utána felfelé le tudod fordítani.
Pedig én sem szerelek ilyeneket (csak papíron hozzá szakmám), annyit tudtam, hogy valamit akasztani kell.
Ránéztem, megtaláltam, ennyi.
"Kérdezőnek talán az a problémája, hogy nem tudja leakasztani a sínről."
Ja, majd én felteszem érthetően a kérdést is.
#2, köszi, elnéztem a vesszőt, pedig erősen gyakori, hogy hozzáírnak valami nem kívánt karaktert, meg is szoktam nézni, ha nem jön be, most megettem. A kis gonosz Kérdező, ez nyilván a nehezített pálya. :D
Ki hívja ma még biztosítéknak a kismegszakítót? :D Aki cserélni akarja, az biztosan nem. :) Írnám én is, hogy az áramtalanítást javaslónak van igaza, no de az áramtalanítás is magabiztosság és felkészültség kérdése (ellenőrzés, stb), így én inkább a szakember hívására szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!