Lenne alkalmunk venni amerikából iPad-et 499$ szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
112e kb. Itt 160e a legolcsóbb.2010. jún. 19. 22:52
1/6 anonim válasza:
igen, de utána rápakolják az ÁFÁt, ami 28 ezer, plusz kiszállítási díj, 15 ezer + áfa
2/6 anonim válasza:
Ér átszámítva alapból közel 140 ezret fizetnél, és a garanciáról nem is szóltunk.
Úgyhogy nem spórolnál semmit.
3/6 anonim válasza:
Ha nem kötsz rá biztosítást, és útközben szétnyomják, akkor meg buktad az egészet.
5/6 anonim válasza:
Én nem venném meg. Ennyi pénzért vehetsz netbookat, vagy laptopot.
A helyedben megvárnám a Tegra alapú internet tableteket. Sokkal erősebbnek és sokoldalúbbnak ígérkezik.
6/6 anonim válasza:
Vámon nem biztos hogy fennakad + Bambák is a vámosok..
Ráírják a dobozra, hogy tollaslapda, közbe meg egy plazmatv van benne...
Én ebayeztem még 5-6 éve, és olyanokat megcsináltam, hogy kinyomtatott paypal számlán ha kérték, átszerkesztettem az árat, aztán 200 dollár helyett 20 ra fizettem áfát..
Nameg 100 ból 95 fent sem akadt a vámon..
A Posta meg a futár simán kihozta...
Szal van okosság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!