Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikából Ipad 2 rendelése ok?

Amerikából Ipad 2 rendelése ok?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy ipad 2-őt és utánaolvastam hogy vannak olyan cégek akikhez a storeból kiküldik és ők továbbítják nekem kb 50 USD ért. az lenne a kérdésem hogy meik ien céget tudnátok ajánlani és hogy erre a szállítási költségre megy e még valami (áfa, vám stb..)
2011. jún. 30. 00:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
50 dollárért biztos nem kapod meg, akkora kamu, mint ide az USA. Én vettem, majd 800 euró, az euró meg a dollár valutája meg 1,valamennyi szóval, már ha 500ért kínálnák, akkor kedvezményes lenne. Ha ennyi, csak elírtad, akkor meg feleslegesen rendeled meg, mert a szállítási költség szerintem kiteszi azt, amennyivel olcsóbb. Ha nem is teljesen, akkor se garantált, hogy ép, sértetlen, hibamentes terméket kapsz.
2011. jún. 30. 00:55
 2/12 anonim ***** válasza:

1. annyiért soha az életbe nem kapod meg... ha normális helyről rendeled meg normális áron, akkor mire ideér ugyan annyiba fog kerülni mintha itthon vennéd...

2. első: "az euró meg a dollár valutája meg 1"

hát nem éppen, a mai napon: 1 EUR=268,06 HUF és 1 USD=186,4 HUF

de így sem kapja meg 50 USD-ért

2011. jún. 30. 06:39
 3/12 anonim válasza:
1, valamennyit írtam :) tehát egy egész valamennyi század - nem tudtam pontosan, hasra meg nem akartam írni. Csak a helyesség kedvéért :)
2011. jún. 30. 10:40
 4/12 A kérdező kommentje:

az ipad 2 apple storeból 599 usd, ők ingyenesen szállítják az USA területén,

[link] ez a cég címére küldenék ki és ők 50 usd ért továbbítják nekem... a kérdés még mindig az kell e erre még vámot vagy áfát fizetnem ?

van rengeteg ien cég amcsiba akik ezzel foglalkoznak, meik a legmegbízhatóbb?

2011. jún. 30. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:

melyik verzio ?

649$ az még mindig olcsobb mint nálun ój a 140k

2011. jún. 30. 13:04
 6/12 A kérdező kommentje:

wifi 32 gb fehér :)

de ha ráb*sszák a vámot meg ienek akkor nem olyan mókás :)

2011. jún. 30. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Elvileg az APR-ek is behozzák, valahogy, szerintem handras tudja őt kérdezd meg;)
2011. jún. 30. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:40

igazad van, bocsi :)

2011. jún. 30. 17:11
 9/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:01

Mi, vagy ki az az APR?

2011. jún. 30. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Apple Premium Reseller.

Mivel ugye nálunk nincsen AppleStore ahol amerikába forgalmazzák az iPod/iPhone/iPad-eket, igy ilyen ARP üzletek vannak, akik szintén rendelik a cuccost.

Ilyen boltok az : XMS (akinek a vezetője handras) és az iStyle

2011. jún. 30. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!