Fontos! Ajándékba lenne iPad 2 Wifi+3G Amerikából. Ha pl. az at&t-től rendelem, függetlenül érkezik? Lehet utána jailbreak-kel függetleníteni?
1. válaszoló: kiérdemeltél egy negatívot, ugyanis nem látod gondolkozol nagyban. Kint él egy rokonom. Amúgy meg teljesen mindegy, lehetne vörájzontól is rendelni. Szerintem nem csak előfizetéssel lehet rendelni.
2.-nak üzenem, hogy szerintem a jailbreak kifüggetleníti, iphonenal is boldogul.
Várok még válaszokat!
Does no matter Verizone or AT&T. The machine will be locked to the service provider.
Completly same if you pay for cash.
Jailbreak and network unlocking are completly different things.
köszönöm kedves utolsó válaszoló!
azóta utánanéztem: [link]
és telefonáltam is
először is: a jailbreak függetlenít némely progival (nem a Cydia, hanem onnan letöltött progival)
másodszor: az at&t-s iPad független gyárilag
na akkor tisztázzunk szerintem pár dolgot.
az első válaszadónak üzenem, hogy ha láma vagy és nem értesz hozzá akkor inkább ne is válaszolj. Meg mégis mi az h "ne csak az almát lásd a hátoldalán" ???? ez hogy jön ide? Minden külföldről rendelt iPad független! A másik ez a függetlenítés, jailbreak kérdés. Ahhoz, hogy független legyen, mindenképp jailbreakelni kell, de nem tudsz minden verziót függetleníteni. Mondhatni a Függt. feltétele a JB. csak ugy elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!