Fontos! Ajándékba lenne iPad 2 Wifi+3G Amerikából. Ha pl. az at&t-től rendelem, függetlenül érkezik? Lehet utána jailbreak-kel függetleníteni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 20:21
11/15 anonim válasza:
Na majd lámázd az édes jó anyukádat, miután 2 műszaki egyetem után 12 évet foglalkozott telefon készülékekkel. Továbbá ha minden külföldről rendelt iPad független, akkor rendelj nekem az at-and-t-től (ami egy szolgáltató ha nem rémlene) egy független iPad-et. Ha függetlenül, hűségnyilatkozat nélkül megjön nekem az at-and-t-től megigérem, hogy kifizetem neked és használd egészséggel. (az at-and-t csak amerikai lakcimmel, hűségnyilatkozattal adja a készülékeket) Informálódj mielőtt beszólsz valakinek!
12/15 A kérdező kommentje:
"Minden külföldről rendelt iPad független!"
de "Ahhoz, hogy független legyen, mindenképp jailbreakelni kell..."
Ezt nem értem. Amúgy meg nem láma senki. Csak nem úgy tudja ahogy te. Köszönöm minden KEDVES válaszolónak a segítségét!
2011. márc. 27. 13:41
13/15 anonim válasza:
Elhiheted, hogy pont nem érdekel a műszakid, meg a 12 éves tapasztalatod. Akkor is hülyeséget mondasz, ha te vagy az atya úr isten. Annyit had mondjak, hogy nem is az AT&T-től rendeled, hanem Apple storeból. szóval már most marhaság az amit mondtál. Az hogy a storeban ki kell választanod h AT&T vagy Verizon, azt nem azért teszed, mert szolgáltatót fogsz választani..még szerződést se írsz alá, ahogy magyarországon se! A műszakin nem tanítják, hogy van GSM meg CDMA hálózat? Ha nem akkor elmondom! Az at&t gsm hálozaton meg a verizon meg cdma-n. szóval kedves kérdező: ha amerikából akarsz ipadet rendelni akkor mindenképp at&tset vegyed, mert az europában is támogatott.
14/15 anonim válasza:
Kérdező: ahogy írtam az amerikábol rendel ipadek függetlenek. függetlenítésről iphone esetében beszélhetünk. amit először jailbreakleni kell és csak utána tudod függetleníteni, csak ezeket nem tudod minden verzioval megcsinálni!
15/15 A kérdező kommentje:
ok, meg is érkezett 64gb wifi+3g :) ne kérdezd, hogy miért azt, én sem tudom xD
2011. ápr. 23. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!