Mi ez a henger alakú valami néhány kábel csatlakozója előtt?
A monitor kábelemen, és még sok helyen láttam ilyet.
(a képen közvetlenül a csatlakozó után)
Ez micsoda? Köszönöm!
A mentális beteg vagyok!
Tisztázzuk: Szolenoidnak az egyenes vonalú indukcióvonalakat létrehozó áramjárta tekercset hívjuk, toroidnak pedig azt, amikor az indució-vonalak az elrendezése következtében önnmagukban záródnak, általában kör alakban. Ez most elég precíz volt?
Gratula az 59%-osnak, ritka higgadtsággal lekezelte az okoskodó senkiket.
Ezért szeretem ezt a fórumot, vicces, amikor interneten megokosodott emberek elkezdik oktatni azt, aki viszont valóban az adott kérdés szakavatott művelője, hivatásszerűen.
Ami még nem volt, de már nagyon szeretném látni, hogy egy szakkönyv szerzőjét kezdjék el leoltogatni a könyvéből vett idézettel :D
Nem őszinte a bocsánatkérés, képmutatás, ez így nem az igazi.
#84: Basics of Ferrite Beads: Filters, EMI Suppression, Parasitic oscillation suppression / Tutorial
...és akkor mi van? Valaki trollkodik, butáskodik, nem ismer magyarországi szakkifejezéseket, mert láthatóan külhonból ír, ami persze még a legkevesebb.
Képtelen használni a Google-keresőt, mielőtt elküldene egy hozzászólást. Másokat lefáraszt, mások idejét rabolja.
De nekem finomkodni kellene, óvatoskodni, nehogy véletlenül megsértsem az Isten Barma lelkivilágát?
Furcsa elképzelései vannak egyeseknek. Elhiheted, tudok úriember lenni, ha akarok. Ha valaki megérdemli a tisztelet. Ja, ha nem, akkor nem. Trollkodj még te is feleslegesen...
"Ritka higgadtsággal? Számold már össze, hány hozzáugatásában kezdett neki személyeskedni az istenbarma."
Miután remélhetőleg lecsengett a téma, nekem is most jobban van időm a válaszra, a troll is talán rájött, hogy félrebeszélt, térjünk vissza kicsit az igazságosság kérdésére.
Tehát az úgy kezdődött, hogy én megírtam szakszerűen a tényeket a #9-ben. Erre jön a papírnehezékes troll és leugat, a maga primitív stílusában:
"Te most a fojtó-tekercsről beszélsz? Mert ez k..vára nem az!"
Ezen a ponton szerinted nekem az lett volna a kötelességem, hogy meghunyászkodva kérjek elnézést, amiért egyáltalán létezem. 50 éves fejjel tűrjem szó nélkül, hogy leugat egy kezdő gyerek (és nem is csak itt, hanem az utána következőkben is), de még akkora égbekiáltó butasággal, hogy ilyet én még soha nem láttam. Pedig már az is 20 éve volt, hogy összeraktam az első számítógépem és felmásztam a netre.
Mert ő persze nem tud angolul sem, nem érti a linkeket sem, amit betettem. Nem képes utánanézni sem a témának.
Tehát ehhez képest szerinted az normális és igazságos, hogy még te is ilyen alattomosan támadsz be engem. Hacsak nem ugyanaz a felhasználó vagy más néven, mert akkor talán még érthető lenne, hogy direkt arcátlankodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!