Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi ez a henger alakú valami...

Mi ez a henger alakú valami néhány kábel csatlakozója előtt?

Figyelt kérdés

A monitor kábelemen, és még sok helyen láttam ilyet.

(a képen közvetlenül a csatlakozó után)

[link]

Ez micsoda? Köszönöm!

2018. júl. 11. 07:04
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%

Mekkora sötét vagy ember...

[link]

2018. júl. 11. 09:41
 22/41 anonim ***** válasza:
0%
Ennek a neve SZOLENOID!
2018. júl. 11. 09:44
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Elvárom a szakmailag magát profinak beállítótól, hogy ne pofázzon hülyeséget!
2018. júl. 11. 09:46
 24/41 anonim ***** válasza:
2018. júl. 11. 09:46
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
Igen,25! Pontosan erre jöttem rá én is, úgyhogy feladom. További jó szórakozást!
2018. júl. 11. 09:54
 26/41 anonim ***** válasza:
55%

Mondhattad volna hamarabb is, hogy téged valamilyen mentális probléma gátol a Google-kereső használatában, amit pedig könnyen megtehetnél, még mielőtt ide firkálsz ostobaságokat.

A szolenoid meghúzótekercs kispajtás, mindamellett régen a gyengeáramú szakmában egyáltalán nem volt használatos ez a kifejezés. Az autós szakmában a motorindító behúzómágnesét szoktál szolenoidnak nevezni.

Fogalmi zavaroktól szenvedsz, pedig manapság nem kellene ilyesmik miatt égetni az arcod. Régen mit nem adtunk volna egy Google-keresőért, persze akkor is volt élet.

Akkoriban én voltam a Google, szervizben a kollégák mindig hozzám jöttek kérdezni, amikor valamilyen "elvontabb" infóra volt szükség, amit én tudtam a szakirodalomból (ami papíralapú volt akkoriban, Rádiótechnika, Magyari Béla, Sípos Gyula meg ilyesmik). Szánalmas vagy kispajtás...

2018. júl. 11. 09:55
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
Megjegyzés: A 23-as hozzászólást elb..tam az idegtől! Nem szolenoid, hanem toroid, de nem kérek elnézést!
2018. júl. 11. 09:57
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

27-nek:

"A szolenoid meghúzótekercs kispajtás,"

Jéééé! Már nem mágnes-kapcsolónak hívják?

2018. júl. 11. 10:00
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
Mármint a meghúzó-tekercset!
2018. júl. 11. 10:01
 30/41 anonim ***** válasza:
55%
Mágneskapcsoló egy szó, ezt minden szakmabeli tudja. Vagy külföldi területről írsz, vagy mentális probléma nálad ez is, hogy nyilvánvaló dolgokat nem tudsz megjegyezni.
2018. júl. 11. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!