Mi ez a henger alakú valami néhány kábel csatlakozója előtt?
A monitor kábelemen, és még sok helyen láttam ilyet.
(a képen közvetlenül a csatlakozó után)
Ez micsoda? Köszönöm!
Mondhattad volna hamarabb is, hogy téged valamilyen mentális probléma gátol a Google-kereső használatában, amit pedig könnyen megtehetnél, még mielőtt ide firkálsz ostobaságokat.
A szolenoid meghúzótekercs kispajtás, mindamellett régen a gyengeáramú szakmában egyáltalán nem volt használatos ez a kifejezés. Az autós szakmában a motorindító behúzómágnesét szoktál szolenoidnak nevezni.
Fogalmi zavaroktól szenvedsz, pedig manapság nem kellene ilyesmik miatt égetni az arcod. Régen mit nem adtunk volna egy Google-keresőért, persze akkor is volt élet.
Akkoriban én voltam a Google, szervizben a kollégák mindig hozzám jöttek kérdezni, amikor valamilyen "elvontabb" infóra volt szükség, amit én tudtam a szakirodalomból (ami papíralapú volt akkoriban, Rádiótechnika, Magyari Béla, Sípos Gyula meg ilyesmik). Szánalmas vagy kispajtás...
27-nek:
"A szolenoid meghúzótekercs kispajtás,"
Jéééé! Már nem mágnes-kapcsolónak hívják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!