Olyan epilátort hogyan adhattak el, amiben felbontás után p. na szőrök voltak, estek ki? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Még májusban rendeltem az eMagtól egy Braun Silk Épil 9 epilátort egy vagyonért. Kiveszem, leveszem a kupakot és vastag fekete szőrök voltak benne, estek ki.
Azt a választ kaptam, hogy gyári eredeti állapotban kaptam meg, lehetetlen, a kamerákat is megnéztek.
Ki nem cserélték, adtak egy 15.000 forintos kupont, ami anyámnak hála bent veszett...
Viszont itt van az epilàtor, ami több, mint 30.000 Ft volt és hiába tisztogattam, nem merem használni. Valaki ott epilálta, ki tudja mot lehet elkapni...
Ugyanezért eladni sem akarom, tudnám. Továbbadni meg végképp ezt az undormányt.
2018. júl. 10. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!