Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Olyan epilátort hogyan adhatta...

Olyan epilátort hogyan adhattak el, amiben felbontás után p. na szőrök voltak, estek ki? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Még májusban rendeltem az eMagtól egy Braun Silk Épil 9 epilátort egy vagyonért. Kiveszem, leveszem a kupakot és vastag fekete szőrök voltak benne, estek ki.

Azt a választ kaptam, hogy gyári eredeti állapotban kaptam meg, lehetetlen, a kamerákat is megnéztek.

Ki nem cserélték, adtak egy 15.000 forintos kupont, ami anyámnak hála bent veszett...

Viszont itt van az epilàtor, ami több, mint 30.000 Ft volt és hiába tisztogattam, nem merem használni. Valaki ott epilálta, ki tudja mot lehet elkapni...

Ugyanezért eladni sem akarom, tudnám. Továbbadni meg végképp ezt az undormányt.

2018. júl. 10. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Legalább háromszor láttam már itt ezt a kérdésedet. Nem unalmas?
2018. júl. 10. 13:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem unalmas...
2018. júl. 10. 13:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Feltűnési viszketegséget már biztos nem kapsz el...
2018. júl. 10. 13:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Tudod diákként nekem k.. va sok az a 30.000 forint...

Azért írtam ki, hogy valaki tudna ötletet adni, hogy mit csináljak vele.

Nincs szívem kidobni, amiért 3 hetet dolgoztam.

2018. júl. 10. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Az epilatorokat is, mint a férfi elektromos borotvákat is tesztelik a gyárban. Ezt általában műszőrrel vagy lószőr kefe borotválásával teszik. Nem punci szőr az, hanem ebből maradt benne, megesik a borotvaknal is
2018. júl. 10. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Körömkefével átkeféled, fertőtlenítővel lefujod rá használhatod is, csak könyörgöm ne írj ki több kérdést erről.

Legkisebb gondom is nagyobb lenne!

2018. júl. 10. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
14 napod volt ellálni a rendeléstől
2018. júl. 10. 13:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Az túl egyszerű lett volna, inkább itt kell picsogni.
2018. júl. 10. 13:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Igen?????????!? 😂

Képzeld én is tudom. De mivel felbontotttam, közölte a nőci, és mindenhol olvastam, hogy HIGIÉNIAI TERMÉKEKRE NINCS ELÁLLÁSI JOG!!!!!!

2018. júl. 10. 13:45
 10/11 Ypszilon1980 ***** válasza:

Van, amire nem vonatkozik a csere 14 napon belül, pl. ha tönkreteszed vagy megsérül miattad. Elvileg szabály szerint semmilyen kikötés nincs a 14 napos elállásra, hacsak nem lett leírva neked a garanciális feltételekbe.

Ha működik, akkor szerintem is tisztítsd ki, fertőtlenítsd le.

2018. júl. 10. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!