Digi TV-n (HYUNDAI HSS-5160NA) be lehet állítani valahogy hogy ne lógjon ki a kép az LCD TV képernyőjén (kb.2-3 cm nem látszik)?
Figyelt kérdés
Szóval kilóg a kép az LCD TV-n és engem idegesít, hogy például ha nézem a híradót akkor az alul kiírt cím utolsó betűit nem látom. Közben amikor belépek a csatornalistában felül akkor a sarokban lévő kis képen normálisan van a kép, ott látni a kilógott részeket is. Próbáltam állítgatni de nem sikerült, egyáltalán be lehet állítani? Aki tud valamilyen megoldást azt kérem, írja le.2018. márc. 3. 21:46
1/4 anonim válasza:
A TV-n kell beállítani, nem a set top boxon. Minden gyártó máshogy hívja, de a lényeg, ki kell kapcsolni az overscan-t.
LG = Just Scan, Samsung = Screen Fit
2/4 A kérdező kommentje:
Sony Bravia?
2018. márc. 4. 19:13
3/4 anonim válasza:
Leggyakrabban:
Auto display = Off
Display Area = Full pixel
4/4 A kérdező kommentje:
megtaláltam de nem engedi átállítani az automatikusról... lehet az a baj hogy RCA kábellel van összekötve, talán ha RCA-HDMI kábel lenne akkor működne?
2018. márc. 16. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!