Samsung LED TV meghibásodás vagy csak folytonos adáshiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Novemberben lesz 2 éves a Samsung UE40J5100 101 centis led tévénk, tehát pár hónap és lejár a garanciája. A szüleim azt vették észre, hogy naponta 1x, de már inkább 2x vagy többször (a többszöriben nem vagyok teljesen biztos egyelőre) megy-megy az adás szépen - a csatorna lényegtelen - és elmegy a kép meg hang egy pár másodpercre aztán visszajön. Nem kapcsol ki a TV csak elmegy a kép és hang és utána megy vígan tovább az adás.
Adáshiba ez inkább vagy kezd meghibásodni? Másoknak is előfordult már az ilyen márkától függetlenül? Feleslegesen aggódunk? Gyanítom, ha ez meghibásodás lenne akkor a garancia lejárta után fogja beadni a kulcsot.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. jún. 21. 16:36
1/1 anonim válasza:
Ezt így távolról nem lehet megállapítani. Lehet egyszerű kontakt hiba, amit valamelyik csatlakozó korróziója okoz. Én évente legalább egyszer át szoktam ezeket vizsgálni, és áttisztítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!