Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » CEWE, Fotókönyvbolt, Book...

CEWE, Fotókönyvbolt, Book street, Photogo vagy más?

Figyelt kérdés
Ajándékba szeretnék egy egyedi fotókönyvet adni, melyik a legjobb ár-érték arányban? Fontos a minőség de nem szeretnék tízezreket kiadni...

2018. jún. 4. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Cewe-t fogtam, lattam. Az gyonyoru volt.
2018. jún. 4. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:

az ár/érték arány egy szubjektív dolog. a te anyagi keretedtől függ, hogy mekkora ár fér bele és mekkora nem és a te igényességedtől, minőség érzékelésedtől függ, hogy mit tartasz szupernek, még elfogadhatónak vacaknak. az ár/érték arány pedig ennek a két tényezőnek a relativizálása, hogy mennyire kötsz kompromisszumot egy még elfogadható minőség csökkenéssel a kedvezőbb ár miatt.

a legjobb ár érték arány simán lehet a legvacakabb minőség is, ha kellően igénytelen valaki, mert neki a vacak is jó nagyon olcsón, míg másnak magasabban van a minimálisan elfogadható minőség, amihez magasabb ár is tartozik...

a CEWE kellően nagy mennyiségekkel dlgozik, hogy elég jó ár/érték arányban nyújtson kellően jó, de nem prémium minőséget. a partnereiknél (pl. Media Markt, talán DM-ben is) szerintem szoktak lenni minta könyvek, meg tudod nézni, hogy mit kapsz a pénzedért, hogy ne zsákbamacskát vegyél...

2018. jún. 5. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!