Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy mai nyomtatót ha megveszek...

Egy mai nyomtatót ha megveszek otthonra, abban szokott lenni toner, vagy egyből kell külön rendelni azt is hozzá?

Figyelt kérdés

tegnap 20:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, tintapatronra gondoltam. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a kettő ugyanazt jelenti, vagy sem...
tegnap 20:12
 2/4 Gyakori93 ***** válasza:
100%
Van benne, de általában a legkisebb kisszerelésben, és néha az is félig van töltve.
tegnap 20:29
 3/4 Szirty ***** válasza:
100%

"Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a kettő ugyanazt jelenti, vagy sem..."

Tinta / tintapatron a tintasugaras nyomtatókban van, toner a lézernyomtatókban.

Az előbbi folyadékot, az utóbbi szilárd port tartalmaz.

A lézerekre is jellemző hogy van benne toner de sajnos az is jellemző, hogy az csak ilyen "demo" toner amivel sokkal kevesebbet lehet nyomtatni mint egy "rendessel".

tegnap 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

"utóbbi szilárd port tartalmaz"

Van nem szilárd por is?

Érdemes rendelni, venni a nyomtatóhoz venni kellékanyagot is, mert ahogy fentebb is írták csak minimális mennyiséget adnak a gépekhez. Hamar ki fog fogyni.

tegnap 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!