Gtx 1650ről gtx 1660 ti-ra érdemes váltani?
Figyelt kérdés
jelenleg egy i7 6700am és egy 1650 4gb-os gpum van. legfokepp fortnite, cs2, valorant jatekokkal jatszok. cs2ben neha nemlenne rossz kicsit tobb fps és ez miatt néztem egy 1660 ti ami elvileg dobna azért rajta. Tudom hogy fokepp proci ami számít viszont nincs kedvem nagyon nagy beujitasra(uj alaplap, proci stb) ezert gondoltam hogy csak a gput ujitanam egy 1660 ti 6gb-ra. szerintetek érdemes? körülbelül max 10 ezer ft-be fájna az újítás hiszen a 1650et eladnámdec. 24. 11:40
3/7 A kérdező kommentje:
értem köszi!
dec. 24. 12:28
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. igen valoban joval erosebb és ha minden igaz a proci meg ezt a kartyat ki is tudja hajtani szoval valszeg valtani fogok
dec. 24. 22:15
6/7 anonim válasza:
Én hozzá teszem, hogy egy 4060 újonnan 100-130 körül mozog.
Az 1660ti pedig egy 5 éves kártya. Ami jelenleg Árukeresőn legolcsóbban 100k-ért van még elérhető.
Megéri váltani? Hátha eladod a mostani kártyád, azt nem részletezted mennyiért és úgyis közel 10k lenne a 4060 akkor azt javaslom ha nem akkor válts nyugodtan.
7/7 A kérdező kommentje:
hát nyilván valóan használtan venném ilyen 40-45ezerért a 1660 ti-t. 4060at nemveszek mert akkor mar nemlenne eleg csak videokartyat fejleszteni mivel gyenge a proci hozza plusz akkor alaplap ram is kene
dec. 25. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!