Mire keressek rá, ha zenét akarok játszani a szobámban?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsa a kérdés. Nem jut eszembe a keresőszó, arra gondoltam valaki tudja, mi a pontos neve annak, amit keresek. Azt szeretném megoldani, hogy a szobámban egyszerűen pendrive-ra rakott zenét tudjak szólatni, ezzel is egy kis hangulatot varázsolva oda. Ugye úgy nézne ki, hogy van maga az eszköz, ami beolvassa a számokat a pendrive-ról, és abból hangfalakat vezetnek ki, amik szabadon elhelyezhetőek a szobában. Eléggé fura kérdés tudom, de tényleg nem jut eszembe hirtelen mit is keresek. Vagyis hogy mi a neve. Előre is köszönöm a segítséget!2018. márc. 30. 15:32
4/5 anonim válasza:
Telefon és bluetooth hangszóró. Csak jobb lenne szerintem, ha kitalálnád mit szeretnél és aztán kérdezni. Csak egy ötlet.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, a minihifi volt az. Köszönöm a segítséget! :D
Utolsónak meg üzenem, hogy le van írva mit keresek, csak a szó nem jutott eszembe. Azért van kint a kérdés. Ha nem tudom mit keresek, nem kérdezem meg mi a szó.
2018. márc. 30. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!