Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudom bekapcsolni,...

Miért nem tudom bekapcsolni, felrakni töltőre a laptopomat?

Figyelt kérdés
Még régebben elromlott a töltője , vettem hozzá egy újat és az jó is volt töltött meg minden.Egy ideig most nem használtam mert nem volt rá szükségem még időm de ma újra beakartam kapcsolni és nem érintkezett vele a töltő.Kettőt is megpróbáltam hátha de mindkettőnél vagy bedugtam de nem csinált semmit vagy bedugni se lehetett.Aztán megnyomtam a bekapcsoló gombot és az se csinált semmit ( nem kapcsolt be) ez azért lehet mert levan merülve teljesen vagy mert már olyan rég állt egyhelyben hogy elromlott?Nagyon szeretem ezt a gépet újat nem szívesen vennék szóval szerintettek szervizbe megtudják csinálni?:(

2018. márc. 18. 09:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Ott tudják csak igazán megcsinálni.
2018. márc. 18. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!