A laptopomat csak aksiról tudtam bekapcsolni, mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Az előbb próbáltam vagy 20x egymás után bekapcsolni a gépet, be is kapcsolt, fel is pörgött, de a képernyő tök fekete volt, megvilágítottam, úgy sem látszódott semmi. Beraktam az aksit, kihúztam a kábelt, és így sikerült. Először azt hittem vagy az alaplap, vagy a videokártya ment tönkre, mert tegnap este játszottam vele, de így tanácstalan vagyok. Az is hozzátartozik a történethez, hogy egy ideje bekapcsolásnál folyton elállítódik az óra meg a dátum valami korábbi időpontra, meg az óra körül eltűnnek ezek a kis ikonok, csak a helyük marad, de az is üresen. Ezzel már egyszer voltam szervizben, de ott persze minden működött. Lehet, hogy mégis az alaplap fogja megadni magát? Egy ASUS K53TA laptopról van szó.2016. jan. 25. 15:36
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg kicserélni vagy cseréltetni az alaplapi elemet. Utána űjra be kell mindent állítani a BIOS-ban.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!
2016. febr. 9. 22:49
4/4 A kérdező kommentje:
2016. febr. 12. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!