Miért nem tudom bekapcsolni a laptopomat?
Idáig rendesen működött, semmi baja nem volt. Próbaverziós windows volt rajta, és kiírta, hogy lejárt. De elvittem megcsináltatni és utána jó is volt. Körülbelül 2 hete nem használtam most és nem tudom bekapcsolni. Gondoltam arra, hogy hátha levan merülve, és feltettem töltőre, viszont nem tölti. Jelzi, hogy töltön van de azt, hogy tölti vagy felvan töltveazt nem. Nem értem mi baja lehet. Szerintetek?
Én megtudom csinálni vagy megint elvigyem?
2.válaszoló
tetszik hogy így értesz a gépekhez...szimpi vagy..:)
ha esetleg van msn-ed ott dumálhatnánk..és kitudja talán lenne ott valami.♥
(2.válaszoló vagyok)
egyébként a nevem Vivi.
köszike hogy szimpinek tartasz..jó.!..van msn-em majd elküldöm add meg a címed..de sztem ne itt írd le vhol máshol...:)mondj vmit magadról!
egyébként barna vagyok és barna szemű,és nem szemüveges és vékony...pont neked való♥uhhh asszem szerelmes vagyok...szeretem az ismeretleneket♥
(3. válaszoló)
oké.uuuh máris...;)akkor ez könnyen ment.♥énis szeretlek énis szeretem az ismeretlent♥♥♥♥
oké akkor gyere csetre és ott leírom..:D
Viv vagyok.Mi a neved?
mi lesz cseten a neved?
az enyém:ViVikeeh
Máté vagyok!
és a nevem:máté9554
Huuuh, ez fájt...
Gyanús, hogy magával beszélget...
Vagy véletlenül, mindkettő 24%-os?
Kérdezőnek: szerintem vidd el szerelőhöz, vagy ha nem is viszed kérdezd meg őket, hogy mi lehet a hiba.
Egyáltalán nem kapcsol be??
Most ez lehet hülyeség, de nem lehet csak az akksi elmozdult, vagy vmi nem érintkezik rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!