A laptopomat ma többszöri próbálkozás után sem tudtam bekapcsolni. Mi lehet a probléma?
Benyomtam a bekapcsoló gombot, mint rendesen, és meg is szólalt az a kis pittyegés, ami bekapcsoláskor szokott, de a képernyőjén nem jelent meg semmi. Ezután hosszan megnyomtam a ki/bekapcs gombot és kikapcsoltam, majd 2x újra próbálkoztam, de semmi.
Fujitsu a márkája egyébként, ha ez számít, de tudom, mit tehetnék vele, el kell vinnem szervízbe?
Előre is köszi a válaszokat!
Ez hardverhiba lesz.
Vidd el szervizbe.
Ugyanolyan hangokat hallat, mint szokott, amikor bekapcsolom, nem azzal van a gond, csakhogy éppen a képernyője marad sötét... Azt hiszem, tényleg elviszem szervízbe...
Köszi!
Próbáld ki a következőt ami 1 hardresetet csinál a laptopnak.
Kiveszed az akksit és csak az adapterről töltöd.
kb fél perc és 1perc közötti időtertemre folyamatosan nyomod a power gombot.
Visszarakod az akksit és bekapcsolod. Ha szerencséd van kb 1percig megint sötét képet fogsz látni de utána elindul ha nincs szerencséd akkor vagy az alaplapod vagy a kijelződ vagy a kettő közti csatlakozás megadta magát tehát irány a szervíz.
Na most meg újra megpróbáltam és most már működik rendesen... :O
Nem tudom, h mi lehetett, de elég ijesztő volt!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!