Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Számítógépeztem es egyszer csak ilyen pittyego hangot adott ki és elsötétült a monitor, de úgy hogy az egeret tudtam vinni akármerre de a képernyő sötét maradt... Kikapcsoltam a gépet aztán vissza és úgy tűnt kezd minden helyreallni... Gépeztem tovább amikor ugyanez történt? Mi baja a monitoromnak? Még csak most lesz 1 éves nagyon nem akarok újat venni... Mi baja lehet? És mit kell ezesetben tenni?2018. jan. 27. 17:25
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válszokat... Valaki le tudná írni az ujratelepites menetét? Nagyon műszaki analfabéta vagyok és már úgy érzem szetvet az ideg ugyanis be kell fejeznem a beadandóm még ma! Kérlek írjátok le nekem az ujratelepites menetét és hogy hogyan kell biztonságosan!
2018. jan. 27. 18:36
12/16 anonim válasza:
Vezérlőpult -> Programok eltávolítása -> Kikeresed a Chromeot -> Eltávolítod -> Újraindítás -> Google -> Beírod, hogy Chrome -> Telepíted
13/16 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy be kell fejezned a beadandót, netezel meg Youtubeozol!
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Már ne haragudj! De én egy számomra fontos problémával küzdök pont nem hiányzik hogy megkérdőjelezz! Igen képzeld netezek ugyanis onnan gyűjtöm az anyagot a Beadandómhoz dettó YouTube! Úgyhogy legyél szíves és hagyj békén ugyanis van problémám nélküled is! Utolsó elottinek pedig köszönöm máris ujratelepitem!
2018. jan. 27. 18:42
15/16 anonim válasza:
Utolsó előtti és utolsó ugyanaz voltam. De kedves szavaid után többet neked biztosan nem segítek!
16/16 A kérdező kommentje:
OOo Jesus.... Érett felnőtt gondolkodás 😂😂😂
2018. jan. 27. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!