Mi történhetett? Használhatom ezek után?
Figyelt kérdés
lett egy folt a nadrágomon, kimostam vízzel, aztán gondoltam gyorsan megszárítom hajszárítóval, véletlen hozzáérintettem a hajszárítót a nadrághoz, ami miatt hirtelen abbahagyta a működést és égett szagot éreztem... gyorsan kihúztam, majd vissza hátha működik de semmi... ezt megismételtem 3x és harmadszorra működni kezdett. Ezek után kicsit félek használni2016. dec. 9. 15:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem a biztonság kedvéért vegyél újat.
2/3 Szirty válasza:
Bár a leírásod nem nagyon informatív, de szerintem:
Ha a "véletlen hozzáérintettem" azt jelenti, hogy a kiáramló levegő útját a ruhadarab elzárta, akkor a fűtőszál azonnal túlmelegedett és a biztonsági hőérzékelő kikapcsolta a készüléket hogy ne gyújtsd fel a ruhát és saját magad.
Ez később visszahűlt így a hajszárító ismét működőképessé vált.
Ha ez történt, akkor továbbra is használhatod, de lehetőleg csak rendeltetésszerűen!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
2016. dec. 10. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!