Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ilyen Arduino áramkört szeretn...

Ilyen Arduino áramkört szeretnék létrehozni. Hogyan?

Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni hangfájlokat, mindegyik hangfájlhoz szeretnék párosítani egy számot. A tíz számjegynek szeretnék készíteni egy egy gombot. Célom az lenne ha például begépelem a 26-os számot akkor ez a kis eszköz lejátssza a 26-os számhoz tartozó hangfájlt. Én magam szeretném megépíteni ezt az egész rendszert. Nagyon köszönöm ha valaki küld egy ehhez kapcsolódó videót vagy esetleg leírja nekem pontosan melyik fajta Arduinot ajánlja és még milyen elektronikai berendezéseket. Vagy bármilyen ötlettel hozzá járul a küldetésemhez.

2018. jan. 25. 21:14
 1/5 Gugu Gabor ***** válasza:
Most milyen ismereteid vannak?
2018. jan. 25. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem túl sok. Fizikából a LED-es áramkörök nagyjából megvannak illetve informatikából CSS és HTML kódok alapjai. Arduino-ból csak nagyon alapok vannak, programozási részéből szinte semmi.
2018. jan. 25. 23:41
 3/5 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Javaslom hogy arduinoval is akkor valami egyszerűbb led es nyomógombos projectel kezdj.

pld

[link]

hanglejátszás pld:

[link]

Modulokat szerintem talsz neten pld vatera ebay a koppintott olcsó arduinokkal annyiból vigyázz hogy em mindig van normális driver hozzá az eredetivel nincs ilyen gond

2018. jan. 26. 00:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Szívesen építenék kezdőbb szintű áramköröket is csak az a gond, hogy nekem egy ilyen rendszerre van szükségem. Ehhez nagyon hasonló kéne: mindegyik hangfájlhoz szeretnék párosítani egy számot. A tíz számjegynek szeretnék készíteni egy egy gombot. Célom az lenne ha például begépelem a 26-os számot akkor ez a kis eszköz lejátssza a 26-os számhoz tartozó hangfájlt. Az eddigi és a jövőbeli segítségeket és linkeket is nagyon köszönöm.
2018. jan. 26. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha meg akarod spórolni a tanulást, akkor csináltasd meg valakivel.
2018. jan. 27. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!