Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kocsi izzó pislákol, egyébként...

Kocsi izzó pislákol, egyébként megyen 50% ban. Bövebbent lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Gyári meleg színű izzót kicseréltem hideg ledesre. A kocsim olyan, ha a központi zárat feloldom akkor a belső világítás felkapcsol, de mellé felkapcsolnak a tompított fények is.

Az új ledes izzóval a tompitott fényem felkapcsol, viszont ha a motor jár és úgy kapcsolom fel a tompított fényem, párszor pislákolva bekapcsol kb 3-4x bevilágít, majd elalszik. Viszont... hosszú távolsági fényem megy a ledesnek. Most vissza tettem a régit, semmi gond vele. Mit tehetek ? Mi a baj ? Próbáltam már xenon izzokat, cambusos és cambus nélküli trafóval is eljátszotta ezt. Most már a ledesnél maradnék, de így csak hosszú fényem van. Tompított miért csak aksiról müködik, járó motorral meg csak bepislákol, Megoldás ?

dodge caliber

2018. jan. 17. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül hogy a gyári lámpa lecserélése ledesre vagy xenonra teljesen szabálytalan, talán kéne keresni egy villanyhoz értő emberkét.
2018. jan. 17. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:

A gyárival ha nincs megvakulva és jól van beállitva , akkor tökéletesen kell világitani.

Te meg nem értesz hozzá, hagyd a sufnituningot.

2018. jan. 18. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!