Hogyan tudom megállapítani leírásból egy adott izzó fényerejét?
Íróasztali lámpába szeretnék izzót vásárolni.
Ezt néztem ki magamnak:
Miből tudom megállapítani, hogy milyen fényerejű? Legalább olyan fényerőre van szükségem, amivel tudok olvasni az asztalnál.
Igen olvastam, néztem is egy összehasonlítást:
Hogy lehet, hogy 9W -os és akkora teljesitményt ad Lumenben mint egy 75W -os hagyományos izzó?
Köszönöm a válaszokat! (Y)
Hát azt sejtettem, hogy nem lesz túl természetes fénye, de ilyen árkategóriában természetes fényű okos "izzót" nem találtam.
Az okos izzó megnevezést szerintem hagyjuk :)
Az hogy be tudod állitani mondjuk vörösre (Ha nem vagy fényképész nem tudom mi értelme)
Vagy hupililára. Hát ha ezen múlik nekem jó a hagyományos melegfényű LED is
Értelme 0. Mert lila fénynél nem tudom mit lehet csinálni :D Világitás szempontjából meg főleg. Hangulatvilágitásra pedig LED szalag a nyerő szerintem. És jól is néz ki.
Én egyszer vettem egy (okos izzót) kiváncsiságból. De a fehér"nek nevezett" fényen kivül egyik variánst sem használtam az RGB palettából. Ha meg telefonnal akarod kikapcsolni pl. Lehet kapni Bluetoothos foglalatot is. Amibe betekered a sima LED izzót mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!