Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tud a DJI Phantom 3 Advanced...

Tud a DJI Phantom 3 Advanced minusz fokban repülni?

Figyelt kérdés
Ha tud akkor mennyi a határ?

2017. dec. 9. 07:46
 1/4 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:
100%

Mármint fagypont alatti hőmérsékleten?

Persze, hogy tud. A hivatalos adatokat megtalálod a DJI weboldalán.

Igazából akármit is írnak, itthon nem szokott olyan hideg lenni amiben ne lehetne vele repülni. Csak figyelni kell pár dologra: egyrészt, hogy a lithium akkuknak van egy ideális hőmérsékleti tartomány és ez kívül esik azon, minél hidegebb van, annál hamarabb merül, így annál jobban kell lesni a százalékokat. Nagyon hidegben az én drónom csinált olyat, hogy 85%-ról szinte percek alatt 40-re merült, azóta nagy hidegben nem igazán merek egy néhány száz méteres körön kívülre menni, hogy ha az akku úgy dönt, hogy ennyi volt, akkor vissza tudjam hozni a gépet. A másik fontos dolog a pára lecsapódása. Amikor a lehűlt gépet újra a lakásba viszed, figyelj rá, hogy az akku semmiképp se legyen benne. Nagy hidegben a legjobb az lenne ha tudnád pihentetni vagy 10 percet valami köztes hőmérsékletű helységben.

2017. dec. 9. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Az aksikat tartsd testhomersekleten mondjuk kabátzsebben. Ha nem hagyod őket kíhűlni akkor azért fogják bírni.
2017. dec. 9. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem racer gép van, az simán elvan. Ês ahogy zabálja az áramot, az akku röhög a hidegen, mert repülés végére bőven kézmeleg szokott lenni :D
2017. dec. 10. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Természetesen tud repülni. Én már próbáltam. fontos, hogy csapadék ne hulljon. Lásd a linket, itt több video is van mit tudnak.: https://www.youtube.com/watch?v=cVecKMHS__Y
2017. dec. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!