DJI Phantom 3 Pro kérdés, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Több hónapja nem használtam, nem volt rá időm, ma elővettem, kiírta, hogy van firmware frissítés, lefrissítettem, és azóta le van korlátozva 30 méter magasságra, 50 méter távolságra. Olvasgattam utána, hogy mással is előfordult emiatt az online ellenőrzés miatt.
Én is a szokásos köröket megtettem. DJI Go-t letöröltem, újraraktam, ki-be jelentkeztem a fiókomból, megpróbáltam regisztrálni egy új fiókot is. Természetesen mobilnet is megy közben, tehát érzékelnie kéne.
Esetleg van valakinek egyéb ötlete, esetleg ha előfordult ugyanez, hogy oldotta meg?
2017. aug. 16. 00:22
1/1 A kérdező kommentje:
tárgytalan, sikerült végül bejelentkezni úgy, hogy el is fogadja.
2017. aug. 16. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!