Összeépíthető egy dji phantom 2 és egy syma x8c drón?
Úgy gondoltam összeépíteni, hogy a phantomból használnám fel az alvázat, a motorokat és a szabályzókat, a syma x8c-ből pedig az alaplapot.
Arra lennék kíváncsi, hogy az alaplap elbírná-e a phantom nagy teljesítményű motorjait. (szerintem más probléma nem lenne, mivel a phantom és az x8c is 7,4 volttal működik.)
(Félreértés ne essék, még nincs meg egyik drón sem, mindegyik drónból a szükséges alkatrészeket fogom megrendelni, ha ez így lehetséges)
A segítséget előre is köszönöm!
Van egy syma x8c drónom (phantom-om nincs)
Röviden annyi, hogy egy erősebb, stabilabb drónná szeretném átalakítani.
és a phantom erősebb strapabiróbb?
hát nem tudom, nekem eszem ágában nem lenne a háromszor olyan drága phantommal zuhanni.
de a fő probléma az, hogy az x8c alaplapja nem képes meghajtani a phantom szabályzóját.
szerintem jobb lenne a phantom alaplapját is használni, csak azt nem tudom mi lenne akkor az ami a syma x8c-ből kerül felhasználásra?
Hát igen:)
Azért köszönöm a segítséget!
Van a jjrc-nel egy BL motoros alsókategóriás drónja.
Ha érdekel többet i sirok róla.
De gondolom sejted, nem véletlenül olcsóbb mint a phantom...
A JJRC-től sokan idegenkednek, egy kicsi aki óriás akar lenni s ez velemennyire sikerül is neki de csak valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!