Videokártya működhet gép nélkül?
Figyelt kérdés
Igen, jó sorrendben írtam. Például egy Arduinoval nem lehetne valahogy megvezérelni? Ilyenre gondolok pl. hogy address-t kell neki adni, meg memóriaterületeket módosítgatni pl. felbontást beállítani. Nyilván nem egyből DirectX 3D, de mondjuk pixelenként létrehozni a képet.2017. dec. 2. 16:18
1/2 anonim válasza:
Elvileg igen, az AGP buszt kell szimulálnod. A legnagyobb Arduinonak sincs annyi portja, amennyi ehhez kell, de megoldható bővítéssel. Viszont nem hiszem, hogy egy alap driveren kívül más elférne a programmemóriájában és elég gyors lenne, bármilyen gyakorlati alkalmazáshoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ment a zöld! Am erre én is gondoltam hogy kevés lesz a kimenet, mivel az AGP-nek elég sok lába van, pláne a PCI-express-nek. Viszont van egy sima PCI-os őskövület S3 Savage kártyám, ahol ugye szinte fele kivezetés a tápfesznek van, lehet hogy azzal kéne kísérletezni. Am most eszembe jutott egy másik dolog is, majd azt külön kiírom :D
2017. dec. 3. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!