Ezt a kártyát néztem gépembe, működhet?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok tisztába vele hogy 1 videókártya mitől kompatibilins az alaplappal ha esetleg valaki erről is beszélne azt megköszönném
2017. aug. 19. 09:33
1/5 anonim válasza:
Ez nagyjából csak a csatlakozón múlik. Ha van olyan csatlakozó az alaplapon ami a kártyához kell akkor kompatibilis. Nemigen tudsz olyan VGA-t választani ami ne lenne jó az alaplaphoz, a lényeg hogy a VGA-hoz megfelelő proci kell ami teljesítményben hozzá illik...
2/5 anonim válasza:
A videókártya kompatibilins az alaplappal, viszont a ház ATX szabvány és az MSI H110M PRO-VD PLUS alaplap microATX. Néha előfordul, hogy az ATX szabvány házakban nincsenek meg a microATX furatok, szerintem nem árt utána járni, a kellemetlenségek elkerülése végett.
3/5 anonim válasza:
Megnéztem a házat és a képekből megállapítható, hogy meg van minden furat rajta, tehát a microATX lapokat is bele lehet csavarozni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ
ÉS mi a külömbség a DDR és a GDDR között azt hiszem valami ilyesmit olvastam ,köszi előre is ment a zöld minenkinek :)
2017. aug. 19. 14:33
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!