Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Pen vezető szétválasztás?

M1230 kérdése:

Pen vezető szétválasztás?

Figyelt kérdés
Pen vezetőt mérőóra kapcsain nem visszük át ezt mondták.Azért nem értem mert nekünk a lakáselosztóba bejön a pen vezeték és itt van szétválasztva.Akkor most hogyan nem visszük át a mérő kapcsain?
2017. nov. 20. 15:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8 as neked meg mért kell beleszólnod olyanba amiről nem is tudod miről de látszik hogy a tapasztalatlanság beszél belőled meg ezek a nagy bölcsességet hogy szakember stb.Azt hiszed a szakember nem hibázik dehogynem,megjártam már gáznál villanynál 20 év tapasztalatuk volt.Meghogy megtanítják,hol élsz te?Iskolába elméketbe maximum mert nem nyulhatsz 230 hoz.A másik ki akart itt bármit is szerelni?Szerinted magamtól megértem anélkül ha nem kérdezek meg valakit aki jártas benne?Én megtanulni megérteni akartam te meg benyomtad a pánik gombot,senki nem kiváncsi arra amiket te hozzáképzelsz a kérdéshez.
2017. nov. 20. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ha értenél hozzá akkor teljesen egyértelműen tudnád a választ. Egyrészt MSZ 447 2.4.2 szakasz, másrészt KLÉSZ, harmadrészt MSZ2364 sorozat még érvényben lévő szabványai, tovább MSZ HD 60364 sorozat vonatkozó előírásai.
2017. nov. 20. 18:54
 13/13 A kérdező kommentje:
De nem értek hozzá azért kérdeztem nem?Meg azért van ez az oldal hogy lehessen kérdezni ugyhogy légyszíves hord el magad.
2017. nov. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!