Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Husqvarna 450e-t köpedelem...

Husqvarna 450e-t köpedelem gyári vezető és lánc, ez a minőség?

Figyelt kérdés

Munkatársam áthozta melóba fátvágni, a fél éves szinte makulátlan Husqvarna 450e-jét katasztrófálisan hajlékony, gyenge, gyári vezetőlemezzel, élezhetetlen lánccal került a kezem közé.

Mint tudjuk a sthilen kívül az összes márka az oregon vezőlemezeit, láncait szutykait használja.

Elmondása szerint belevágott otthon a vasba, a lánc az nem volt annyira vészes kinézetre, de egyetlen sthil és oregon reszelővel se tudtam tökéletesen megélezni olyan kemény reszelhetetlen bowli kemény anyagból volt.

Jött még egy haver, sthil gépeket élez de neki se sikerült megélezni.

Na elegem lett hoztam a melós Sthil ms251-est merev német sthil vezető és lánc és haver úgy kiélezte, hogy a 30-35cm-es kemény bükk, tölgy fát 6 mp alatt vitte, a husky videók alapján gyorsabban vág de nem tudtuk mivel kiélezni.

Nekem csalódás volt a husky 450e, berántója is a burkolatba ér alig lehetett kivenni, a vezető is csalódás volt mennyire hajlékony volt. Meg ez az új egy kapcsolós szivatóba helyező állás is egy kalap ...

Amit a sthiltől loptak az-az szerszám nélküli nyitás kicsit jobban tovább fejlesztve, meg a könnyített berántó ezt is sthil be változatokról lopták.

Meg a rönktámasz is fúra volt túl életlen, kicsi.

2017. nov. 16. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Javaslom a kollégádnak, a minőségi problémájával keresse fel a vásárlás helyét.
2017. nov. 16. 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:

És? össze vissza hajlik az oregon gyári vezetőlemez, lánc egy kemény reszelhetetlen oregon huskyben nevű köntösakármi.

Kinevetnék egyből ha vissza vinné szerintem.

Husqvarna mániás, és amennyi pénzért vette 160e, annyiért akcióban ms271 -el jobban járt volna szerintem.

De hát ő tudja vesz hozzá reszelőt azt kész, meglátjuk mennyit bír neki.

Ja meg 30perc favágástól letiltt neki az AutoTune, hát haltam meg a nevetéstől mikor mondta...

2017. nov. 16. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem Hq 445.öm volt az tény,hogy a 4-es széria egy rakat szar de vezető-lánc kombó teljesen jó semmi gond nem volt vele nem hajlékony a vezető, a lánc habár félkésés tökéletesen élezhető és nagy vágási teljesítményű.A gond inkább 2 db Kínai alkatrésszel van a karburátor és a tirisztor-felváltva szarnak be nagyon rövid idő közönként.Nem ismertem a Husqvarnákat vakon mentem bele a vásárlásba,és csak utána nézegettem a net világát mit is írnak róla -10-ből 9 ugyan azzal küszködött mint én vagy gyújtás vagy üzemanyag ellátás.1-háztetőt csináltam meg az új géppel és mérgemben a heti szintü gondok miatt féláron eladtam. Nem az auto tune tilt le neki 30 perc után hanem a felmelegedő tiristor,nekem sima karbis volt de 15 perc használat után leállt és 1 óra hűlés után indult csak újra.A leg-gázab az volt ,hogy a szervizes még ki is oktatott -ipari célokra drágább kategóriát illik venni.Boltban meg félprofi gépnek adják ...ezért muszáj volt a szervizest elküldenem a büdös pcsába meg elmagyaráztam neki a kezemmel.. anyukája pénzével gazdálkodjon ne az enyémmel-ezek után már nem láttak szívesen. Azóta boldog Stihl tulajdonos vagyok.
2020. máj. 19. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!