Milyen mérnökök tervezik, gyártják és működtetik a robotokat ( legyen az a legmodernebb mesterséges intelligencia vagy egyszerű háztartási robot )?
Az alkatrészek gyártását valószínűleg gépészmérnökök végzik, ezt gondolom. Magát az agyát a robotnak ( főleg ha mesterséges intelligenciáról van szó ) informatikusok dolgozzák ki.
Milyen mérnökök kellenek még? Mechatronikai? Milyen mérnökök tervezik és gyártják?
Nyilván mindenhez nem is érthet mindenki, de akinek a műszaki érdeklődése nagy, az nagyon széles skálán szerez ismereteket, mert élvezettel veti bele magát az új technológiákba.
Én magamból indulok ki, én egy olyan gyáróriásnál melózok, ahol az innováció sosem volt akadály, mert a megtermelt nyereség lehetővé tette hogy bármi ami új volt, az megvegyék, odahozzák, nálunk próbálják ki, a költség másodlagos volt.
Azok az emberek jutnak előre, akik nem félnek az új dolgoktól, ha mellé is nyúlnak kezdik elölről, ha idegen tőlük a dolog beleássák magukat.
Sok olyan téma volt, ami nagyon idegen volt tőlem, de amikor átrágtam magam rajta, már egész másképp tekintettem rá, rutint szereztem a folyamatában.
Nagyon sok sok, különböző műszaki diplomás ember dolgozik nálunk és technikus is, akiben megvan a potenciál, az ott van az élvonalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!