Hogyan lehetne kihasználni az androidos és egyéb okos telefonok "mesterséges inteligenciáját"?
Figyelt kérdés
Mert ilyen kategóriában nem nagyon találtam appokat. Tudnátok ajánlani párat?2014. dec. 17. 17:13
2/6 A kérdező kommentje:
most ugy mintha idióta lennél: Hogyan használjam ki az okos telefonok okosságát?
2014. dec. 17. 17:36
3/6 anonim válasza:
konkrétan milyen intelligenciát akarsz belőlük kihozni?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem is tudom... Mondjuk egy robot vezérlese. XD
Na most komolyan mondjuk hogy bizonyos szavak után tesz valamit. De úgy hogy zárt képernyőn is felismerje a hangokat. Ez tényleg csak egy gondolat ami eszembe jutott. Amugykép szerintem jobbat is ki tudok találni.
2014. dec. 17. 21:20
5/6 anonim válasza:
A zárt képernyős dolgot pl. a Motorola Moto X (2014) tudja, más ilyen telefonról nem tudok.
6/6 Wadmalac válasza:
Ha szép kiejtéssel tudod beszélni az angolt állati alap szinten, tedd fel az utter-t.
Elég sok mindent tudsz vele csináltatni, progikat megnyitni, zenelejátszót kezelni, megkérdezni, hány óra, milyen nap van, milyen az időjárás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!