Miért nem müködik?
Figyelt kérdés
Van egy x-80-as rc kis helikopterem amiböl a lapkát kiszettem hogy segótségével tudjak dolgokat írányitani. Nem a kis aksijáról hanem 3 ceruzaelemröl megy kb 3,7V-os az aksija a távírányitonak semmi baja, de a lapkán a mikrokontroller eléggémelegszik, mi lehet a gond?2017. nov. 4. 14:53
2/5 anonim válasza:
Meg annak a módosított változata miatt (amit el lehet rontani, el is rontják).
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, ezt értem, de calami megoldást tud valaki rá? Hogy melegedésből adodoan mi lehet a hiba?
2017. nov. 4. 16:19
4/5 anonim válasza:
> „Hogy melegedésből adodoan mi lehet a hiba?”
Például megolvadnak, és kicsit arrébb folynak a vezetékei/forrasztásai…
5/5 anonim válasza:
Nem arra használod amire való, ezért bolondul meg. Jó eséllyel ezt már tönkre tetted, én a helyedben vennék egy újat, azt bele tenném a helibe és nem szórakoznék ilyenekkel ha nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!