Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ti fel mernétek venni egy...

Ti fel mernétek venni egy Rolex hamisítványt? 20/F

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik a Submariner típus, ami azért nem egy olyan nagyon csicsás vagy feltűnő darab azonban nem mernék megvenni belőle még egy jó minőségű hamisítványt sem, nemhogy gagyit mivel ha valaki meglátná, hogy az egy Rolex egyből levágná, hogy mekkora egy szerencsétlen vagyok. Az összképet illetően (egyéb ruhadarabok) nem sütne le, hogy hamis de ugyebár egy ilyen óra több millió forint. Villamoson, buszon meg eszembe sem jutna felvenni...

Nem tudom, más is ennyire komolyan veszi ezt és megfigyeli, hogy milyen óra van valaki kezén vagy csak én gondolom ezt túl?

2017. okt. 27. 23:27
1 2
 11/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Mivel én óramániás vagyok, mindenkin észreveszem milyen óra van, de nekem nem az számít, hogy milyen márka vagy hamis-e, olcsó-e, hanem, hogy milyen az összkép. Ha Rolex-et látok valakin, nekem az inkább negatív, felőlem lehet igazi is vagy hamisítvány, mindegy.

Nekem van egy Hublot hamisítvány órám, de mindenki azt hiszi, hogy eredeti,pedig szembetűnő szerintem, hogy nem az.Anno a Mizu telefonomról is mindenki azt hitte, hogy Iphone, de teljesen mindegy szerintem, nem ez alapján kell megítélni valakit.

2020. aug. 19. 06:51
 12/12 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen minőségű. vannak jobb minőségű hamisítványok, olyan 100-150€ körül, azokról egy átlag ember meg nem mondja, hogy nem eredeti, de erre vigyázz esti órákban, ismerősömet egy ilyen óráért rabolták ki :D 20 évesen még belefér, hogy ilyet hordjon az ember, én is megtettem volna, ha megengedhetem akkor magamnak, de most felnőttként már nem hordanék semmiből sem replikát.
2020. aug. 19. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!