Sorrendben milyen svájci luxus óramárkákat kedveltek és miért? Pl. Rolex, Omega, Breitling, Hublot, Tag Hauer, Longines?
Melyik éri meg a legjobban ha lehet itt ár-érték arány felállítani?
És milyen kiváló egyéb svájci óramárkák vannak, amik kevésbé nevesek de símán felveszik ezekkel a versenyt?
Nem egészen értek egyet.
A Rolex, az Omega, és a Breitling felel meg a chronométer kvalifikáció 85%-ának a svájci órák közül, ami teszt az időmérő pontosságát hivatott mérni különböző körülmények között.
Persze ki miért vesz órát?
Valaki azért mert szép.
Van aki státuszimbolum miatt.
Van aki komolyan használja.
Lehet mondani hogy ott a mobiltelefon minek óra?
De azért mégis komoly piaca van az óráknak, pedig mindenkinek van mobilja.
Omegaval nagyon meg vagyok elegedve. Elsö komoly oram egy Speedmaster, ami 10 ev utan is gond nelkül megy. Kedvencem pedig a Seamaster 300M Chrono Diver kek szamlappal.
A Bell & Ross is kedvenzeim köze tartozik es szeretem meg a Tag Heuert.
Breitlingnak vannak szep orai, de nekem kisse tulzsufoltnak tünik, a Longiness elegans, de kisse unalmas.
Rolex-szel az a bajom, hogy egyreszt nagyon hivalkodo, masreszt pedig ugyis mindenki hamisitvanynak nezi, ha nem eppen luxusverdabol szallsz ki.
#5: nem ertem az összefüggest.
Egyebkent a Rolex-et, mint markat nagyon lenyügözönek tartom. Minösegben is kiemelkedö. Egyedül a komplikaciokat hianyolom kisse. A Daytona datummal lenne szamomra az igazi.
90%-ban COSC-os órák a Rolexek.
Sajnos státusz szimbólum lett belőle, ami azt jelenti hogy a sznobizmus csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!