Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Breitling órának hogyan tudom...

Breitling órának hogyan tudom levenni a hátulját és kicserélni az elemet?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy működik, semmi sokat nem tudok róla, ma kaptam, de nem jár... :(
2010. dec. 4. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
ha tényleg Breitling, akkor vidd óráshoz, nem két fillér egy olyan óra
2010. dec. 4. 09:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg Breitling, már megoldottam, köszönöm :). nem kell bele elem, a kéz mozgása húzza fel (vagy valami ilyesmi) :) csak hordanom kellett pár órát ;) :)
2010. dec. 5. 08:04
 3/6 balazs00xx ***** válasza:
44%

ha igazi breitling óra lenne az automata lenne

pilota órák

abban inga van mozgás általá tölt és úgy jár...

szóval ha elemes kamu vagy meghalt az óra

nekem is breitling van az inga rossz el akarom adni nem javítattom majd ink más:)

2011. jan. 18. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, automata :D Csak kicsit megijedtem, megkaptam, nem járt, képzelheted. :D kösz a válaszokat!
2011. máj. 2. 07:29
 5/6 A kérdező kommentje:
de már jár :D
2011. máj. 2. 07:32
 6/6 anonim válasza:

Sosem értettem minek vesz 1-2 milláért órát, az, aki nem is tudja, hogy mi fán terem az automata óra.

Más. Nem ingának, rotornak hívják az automatákat felhúzó kis mozgó súlyt, mivel körbe-körbe forog. Ettől függetlenül a korona (óramutató járásának megfelelő irányba való) tekerésével is fel lehet húzni az órát.

Ha koronazáras akkor előbb ellenkező irányba kicsavarod és utána húzod fel, majd visszanyomod a koronát, és ismét a helyére csavarod a koronazárat. Kb olyan bonyolult, mint kinyitni, meg bezárni egy kólás öveget.

Más. Van elemes Breitling is, a Professional sorozatban több is. Airwolf Raven, Emergency, stb, plusz a Superocean Coltokból is volt pár kvarc szerkezetes.

Szép az élet. Akinek van rá pénze azt se tudja mi az, mire jó, nekem, meg - aki tudná értékelni - nincs rá pénzem.

Boldogság...

2012. jan. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!