Breitling órának hogyan tudom levenni a hátulját és kicserélni az elemet?
ha igazi breitling óra lenne az automata lenne
pilota órák
abban inga van mozgás általá tölt és úgy jár...
szóval ha elemes kamu vagy meghalt az óra
nekem is breitling van az inga rossz el akarom adni nem javítattom majd ink más:)
Sosem értettem minek vesz 1-2 milláért órát, az, aki nem is tudja, hogy mi fán terem az automata óra.
Más. Nem ingának, rotornak hívják az automatákat felhúzó kis mozgó súlyt, mivel körbe-körbe forog. Ettől függetlenül a korona (óramutató járásának megfelelő irányba való) tekerésével is fel lehet húzni az órát.
Ha koronazáras akkor előbb ellenkező irányba kicsavarod és utána húzod fel, majd visszanyomod a koronát, és ismét a helyére csavarod a koronazárat. Kb olyan bonyolult, mint kinyitni, meg bezárni egy kólás öveget.
Más. Van elemes Breitling is, a Professional sorozatban több is. Airwolf Raven, Emergency, stb, plusz a Superocean Coltokból is volt pár kvarc szerkezetes.
Szép az élet. Akinek van rá pénze azt se tudja mi az, mire jó, nekem, meg - aki tudná értékelni - nincs rá pénzem.
Boldogság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!