Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sorrendben milyen svájci...

Sorrendben milyen svájci luxus óramárkákat kedveltek és miért? Pl. Rolex, Omega, Breitling, Hublot, Tag Hauer, Longines?

Figyelt kérdés

Melyik éri meg a legjobban ha lehet itt ár-érték arány felállítani?

És milyen kiváló egyéb svájci óramárkák vannak, amik kevésbé nevesek de símán felveszik ezekkel a versenyt?

2017. márc. 31. 21:01
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
En a japan orak kozul a Grand Seikot emelnem ki, elkepeszto milyen preciz a kidolgozottsaga. Mondjuk az ara is nagyjabol megegyezik egy Omegaval, Breitlinggal.
2020. febr. 20. 14:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen, de véleményem szerint (amit sok más, hozzáértő ember véleményére alapoztam főleg) ár/érték arányban jobb a GS.
2020. febr. 20. 15:48
 13/21 anonim válasza:
Igen, ezt en is igy gondolom.
2020. febr. 20. 20:42
 14/21 anonim ***** válasza:
16%

Vegyél GS-t újonnan. Add el 50% értékvesztéssel.

Vegyél Rolexet újonnan. (ha tudsz persze...) Várólistás modelleket akár +50% árréssel tudsz eladni (daytona, pl.), de sima sportmodelleket minimum listaáron, ha nem többért - akár használtan is.

2020. febr. 20. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, és? Ez a minőségről az ég világon nem árul el semmit. A marketingről annál inkább.
2020. febr. 20. 21:27
 16/21 anonim ***** válasza:

Ódehogynem. Fogj a kezedbe egy GS szíjat. És egy submarinerért. Érezni fogod csukott szemmel is a különbséget.

Tökjó, hogy ilyen gyönyörű és míves számlapokat tudnak csinálni.. de nem a számlap érintkezik a csuklóddal.

2020. febr. 20. 21:33
 17/21 anonim válasza:

Lentről felfele, minél többre tartok egy márkát.

Tissot

Certina

Swatch

Hamilton

Longines

Roamer

Sinn

Iwc

Oris

Tag heur

Piaget

Breitling

Audemars Piguet

Vacheron

Blancpain

Chopard

Hublot

Cartier

Omega

Jaeger

Rolex

Patek

Úgy en block a márkákat raktam sorrendbe, pl. azért kerül csak a középmezőnybe az Audemars Piguet, mert a royal oakon kívül nekem semmit sem mond.

2021. ápr. 16. 02:39
 18/21 anonim válasza:
Zenithet kihagytam, Vacheron, Blancpain, Chopard környékére teszem, micromarkakat nem irtam, richard Mille, J & co ilyenek más kategória
2021. ápr. 16. 02:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Jól értem aszerint tetted sorrendbe a márkákat hogy azokon belül a modellek mennyire jók számodra? Az első hármat kifejthetnéd miért tartod a legtöbbre?
2021. ápr. 16. 09:54
 20/21 anonim válasza:

Előszöris, *Cartier az első igazi karóra gyártó, a Santos a legrégebb óta gyartott típus ami létezik, az első sportóra, az első repülős óra, a Tank valszeg a legregebbi ma is gyartott elegáns óra, de tudni kell hogy a Cartier nem egy oragyarto cég volt alapvetően, a segítséget a *Jaegertől kapta, akik utanna is mocskosul sok szerkezetet fejlesztettek ki, a legnagyobb markaknak, a Pateknak is pl.

Aztán az *Omega a moonwatchal már önmagában is megér egy top 5-t, nagyon szeretem az óráikat.

A *Rolexről egyszerűen a tökéletesség jutt eszembe, ha minden szempontból gorcső alá veszel egy órát és egy átlag pontszámot mérsz fel, nagy eséllyel a Rolex fog nyerni akárkivel szemben.

A Patek meg maga az óragyartasban a legjobb, ha a történelmi éveket nagy átlagban számításba vesszük, a legnagyobb név az óraiparban.

2021. ápr. 16. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!