Sorrendben milyen svájci luxus óramárkákat kedveltek és miért? Pl. Rolex, Omega, Breitling, Hublot, Tag Hauer, Longines?
Melyik éri meg a legjobban ha lehet itt ár-érték arány felállítani?
És milyen kiváló egyéb svájci óramárkák vannak, amik kevésbé nevesek de símán felveszik ezekkel a versenyt?
Vegyél GS-t újonnan. Add el 50% értékvesztéssel.
Vegyél Rolexet újonnan. (ha tudsz persze...) Várólistás modelleket akár +50% árréssel tudsz eladni (daytona, pl.), de sima sportmodelleket minimum listaáron, ha nem többért - akár használtan is.
Ódehogynem. Fogj a kezedbe egy GS szíjat. És egy submarinerért. Érezni fogod csukott szemmel is a különbséget.
Tökjó, hogy ilyen gyönyörű és míves számlapokat tudnak csinálni.. de nem a számlap érintkezik a csuklóddal.
Lentről felfele, minél többre tartok egy márkát.
Tissot
Certina
Swatch
Hamilton
Longines
Roamer
Sinn
Iwc
Oris
Tag heur
Piaget
Breitling
Audemars Piguet
Vacheron
Blancpain
Chopard
Hublot
Cartier
Omega
Jaeger
Rolex
Patek
Úgy en block a márkákat raktam sorrendbe, pl. azért kerül csak a középmezőnybe az Audemars Piguet, mert a royal oakon kívül nekem semmit sem mond.
Előszöris, *Cartier az első igazi karóra gyártó, a Santos a legrégebb óta gyartott típus ami létezik, az első sportóra, az első repülős óra, a Tank valszeg a legregebbi ma is gyartott elegáns óra, de tudni kell hogy a Cartier nem egy oragyarto cég volt alapvetően, a segítséget a *Jaegertől kapta, akik utanna is mocskosul sok szerkezetet fejlesztettek ki, a legnagyobb markaknak, a Pateknak is pl.
Aztán az *Omega a moonwatchal már önmagában is megér egy top 5-t, nagyon szeretem az óráikat.
A *Rolexről egyszerűen a tökéletesség jutt eszembe, ha minden szempontból gorcső alá veszel egy órát és egy átlag pontszámot mérsz fel, nagy eséllyel a Rolex fog nyerni akárkivel szemben.
A Patek meg maga az óragyartasban a legjobb, ha a történelmi éveket nagy átlagban számításba vesszük, a legnagyobb név az óraiparban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!